Tuesday, March 8, 2011

JELAJAH BLOG KATEGORI IBU



Terpanggil rasanya untuk join sama , klik sini syarat di beri macam layak je ikut
1. LETAK BANNER BEN
Akak dah letak pun
2. Tajuk JELAJAH BLOG KATEGERI IBU dan linkkan
OK Macam aku bole buat
3. SIAPA YANG LAYAK MASUK? Bloger bloger yang bergelar ibu
Anak ada 4 layak kot
4. CERITAKAN SERBA RINGKAS MENGENAI DIRI ANDA
Aku seorang ibu berkerjaya pegi keja tak jumpa matahari balik pun tak jumpa gak. Suka masak2 tapi pd hari sabtu dan ahad je . Aku ini wanita biasa..
5. APAKAH KENANGAN MANIS ANDA SEWAKTU BERGELAR IBU
Amat manis bila kita di sahkan layak untuk bergelar ibu
6. KENANGAN PAHIT
Pahit mcm henpedu tu tak de la, kalau pahit maung masam manis ada la..
7. KATA-KATA KHAS BUAT SUAMI
Terima kasih.. kerana masih menghargai ku hingga kini
8. JIKA ADA ANAK APAKAH NASIHAT ANDA KEPADA NAK DAN JUGA BUAT ANAK2 DI LUAR
Taat kedua ibubapa dan suruhan Allah pasti hidup kamu di berkati
9. APAKAH HARAPAN ANDA KEPADA ANAK ANDA
Harapan setinggi gunung....tak de aaa..harap2 anak2 tidak lupa ibu dan bapa sampai bila2
10. NASIHAT BUAT SI GADIS DI LUAR SANA
Pastinya satu hari nanti kamu2 akan menjadi ibu dan tahu perasaan ibu...











13 comments:

c-tea said...

datang dari blog saudara ben.k.dah follow awk.jemput datang ke blog ct...

dan jangan lupa untuk vote blog ct k..jom baca sini

http://illustrasiaku.blogspot.com/2011/03/jom-ramai-ramai-vote-untuk-blog-ct.html

apisv2 said...

salam,
mengunjungi rakan2 jelajah blog;)
slm perkenalan,
blog apisv2

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

pinky momma dtg singgah dr blog abe ben..and terus folo kamu mama =)

smga kite berjaya mendidik anak2 di dunia & akhirat..
jemput jengah pinky jom..

more make tips & shawl tuto at my side bar..jom join!

http://eppyphamdiary.blogspot.com

ShA + ZaM = LoVe said...

salam..
singgah dari blog Abg Ben..

http://heandsheloves.blogspot.com/

>NiSha<

pRiNCe said...

entry yg sgt bagus...
thniah ye...:)

sy ni newbiee lagi...
jom bce info mnarik tentang petua orang2 tua untuk jga kecntikan tubuh badan...laki n pmpn..:)x

Diari-Selebriti-Mama said...

singgah dari segmen BA.
slmt bknalan.nice blog!dah follow^^
kalau tak jumpa matahari konfem x kena sinaran UV he3
jemput ziarah blog http://mamaglamdiva.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-kategori-ibu.html

rossalle said...

Terima kasih pd kawan2 yg sudi hadir ke blog yg biasa2 ni

rizaros said...

salam pkenalan.. datang dari blog abg ben :)
jom follow sy jgak, untuk smangat berblog n kongsi info ttg mommy..hehehe..
rizaros.blogspot.com

Lulu caldina said...

Tahniah kerana menjadi seorang ibu...
semoga memiliki anak yang soleh dan berjaya...

Mamaleesya said...

salam kenal. Dari segmen BA. Semoga menjadi ibu terbaik di dunia dan akhirat.

http://diarialeesya.blogspot.com

Dda Ly said...

owwhh anak akak 2 pasang ye, same seperti saya..tp anak akak da besar2..nanti leh bg tips kat saye cane nak membesarkan dorg nih..:)

meh ke rumah..
~kekasih hati chinta jiwa~
keep in touch ye..♥♥♥

rossalle said...

terima kasih tinggal kan jejak pasti akak jengah

luckylizan said...

salam cik puan rossalle, amboi meriahnya blog masak2, gambar makanan sumer ada... kena setinggan kat sini lama2 nih..jom tukar link nak? boleh share info sikit2.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...